Tochitura cu pulpe de pui

Tochitura cu pulpe de pui

Calorii
519
26%
Proteine
46,9g
63%
Lipide
31,4g
47%
Glucide
11,3g
4%
Fibre
2,2g
-
Gramaj portie
400g
Timp de preparare
30 m
Timp de gatire
2 h
Portii
4
Dificultate
3

Etichete retete cu carne de pui

Tochitura cu pulpe de pui este o reteta foarte gustoasa si usor de realizat. Pentru a avea un gust si mai intens se poate adauga si o afumatura, fie ciolan afumat, carnaciori sau chiar si un kaiser. Aceasta reteta poate fi servita ca atare sau alaturi de un orez sau un piure de cartofi.

Ingrediente

  • pulpe de pui fara piele - 2 buc. (800g)
  • sare de mare - 2 lingurite (10g)
  • ardei capia - 1 buc. (100g)
  • ceapa - 1 buc. (50g)
  • morcovi - 1 buc. (100g)
  • telina radacina - 0,5 buc. (50g)
  • ulei de masline - 4 linguri (60g)
  • patrunjel verde - 1 legatura (30g)
  • piper negru macinat - 0,5 lingurite (2g)
  • rozmarin uscat - 1 lingurite (2g)
  • usturoi - 2 catei (10g)
  • bulion de rosii - 0,5 litri (500g)

Pasi preparare

1.) Intr-o tigaie incalzita adaugam 3 linguri de ulei de masline si adaugam la calit ceapa, ardeiul si morcovul

2.) Intr-o alta tigaie adaugam o lingura de ulei de masline impreuna cu pulpele de pui taiate in doua si calim carnea pentru cateva minute

3.) Cand pielea de pe pulpele de pui este prajita o dam jos cu ajutorul unei furculite si calim carnea inca 2-3 minute

4.) Adaugam peste carnea de pui legumele calite impreuna cu telina, rosia decojita si taiata cuburi, bulionul si 500 de mililitri de apa

5.) Adaugam sare, piper, rozmarin uscat, acopirim cu un capac si lasam la foc mic timp de o ora

6.) Inainte de a servi adaugam si patrunjel verde tocat marunt




Mai multe retete din categoria retete cu carne

Piept de pui cu fulgi de porumb

Piept de pui cu fulgi de porumb

Piept de pui cu fulgi de porumb, crispy chicken gatit la cuptor cu foarte putin ulei, o mancare gustoasa si sanatoasa.

Timp de gatire: o ora
Friptura de pui cu rosii

Friptura de pui cu rosii

Friptura de pui cu rosii si busuioc, o friptura la cratita care poate fi servita alaturi de cartofi, orez sau chiar si paste.

Timp de gatire: o ora
Friptura de iepure la tigaie

Friptura de iepure la tigaie

Friptura de iepure la tigaie cu bulion, ceapa, usturoi si morcov, o friptura gustoasa, aromata si sanatoasa.

Timp de gatire: o ora 10 minute
Iepure cu cartofi la cuptor

Iepure cu cartofi la cuptor

Iepure cu cartofi la cuptor, o reteta usor de realizat, gustoasa, sanatoasa si foarte aromata.

Timp de gatire: 2 ore
Ciolan cu fasole

Ciolan cu fasole

Ciolan cu fasole, reteta nationala romaneasca de 1 Decembrie, o reteta foarte gustoasa si hranitoare.

Timp de gatire: 2 ore
Piept de pui indian

Piept de pui indian

Piept de pui cu condimente indiene la grill, o mancare rapida si sanatoasa gata in doar 15 minute.

Timp de gatire: 15 minute
Cotlet de porc la cuptor

Cotlet de porc la cuptor

Cotlet de porc la cuptor cu sos de legume, o friptura de porc foarte gustoasa, ideala pentru mesele in familie.

Timp de gatire: 2 ore 30 minute
Snitel de pui cu mozzarella

Snitel de pui cu mozzarella

Snitel de pui cu sos de rosii, mozzarella si parmezan la cuptor, o mancare rapida gata in doar 30 de minute.

Timp de gatire: 30 minute