Tochitura cu pulpe de pui este o reteta foarte gustoasa si usor de realizat. Pentru a avea un gust si mai intens se poate adauga si o afumatura, fie ciolan afumat, carnaciori sau chiar si un kaiser. Aceasta reteta poate fi servita ca atare sau alaturi de un orez sau un piure de cartofi.
1.) Intr-o tigaie incalzita adaugam 3 linguri de ulei de masline si adaugam la calit ceapa, ardeiul si morcovul
2.) Intr-o alta tigaie adaugam o lingura de ulei de masline impreuna cu pulpele de pui taiate in doua si calim carnea pentru cateva minute
3.) Cand pielea de pe pulpele de pui este prajita o dam jos cu ajutorul unei furculite si calim carnea inca 2-3 minute
4.) Adaugam peste carnea de pui legumele calite impreuna cu telina, rosia decojita si taiata cuburi, bulionul si 500 de mililitri de apa
5.) Adaugam sare, piper, rozmarin uscat, acopirim cu un capac si lasam la foc mic timp de o ora
6.) Inainte de a servi adaugam si patrunjel verde tocat marunt
Piept de pui cu fulgi de porumb, crispy chicken gatit la cuptor cu foarte putin ulei, o mancare gustoasa si sanatoasa.
Friptura de pui cu rosii si busuioc, o friptura la cratita care poate fi servita alaturi de cartofi, orez sau chiar si paste.
Friptura de iepure la tigaie cu bulion, ceapa, usturoi si morcov, o friptura gustoasa, aromata si sanatoasa.
Iepure cu cartofi la cuptor, o reteta usor de realizat, gustoasa, sanatoasa si foarte aromata.
Ciolan cu fasole, reteta nationala romaneasca de 1 Decembrie, o reteta foarte gustoasa si hranitoare.
Piept de pui cu condimente indiene la grill, o mancare rapida si sanatoasa gata in doar 15 minute.
Cotlet de porc la cuptor cu sos de legume, o friptura de porc foarte gustoasa, ideala pentru mesele in familie.
Snitel de pui cu sos de rosii, mozzarella si parmezan la cuptor, o mancare rapida gata in doar 30 de minute.