Am decis sa combin bucataria indiana cu cea italiana pentru a crea o reteta de orez foarte gustos si aromat. Aceasta reteta de pilaf de orez este extrem de usor de realizat si nu necesita mult timp de preparare. Pentru orezul in stil indiano-italian este nevoie de doar de orez, curri, unt si parmezan.
1.) Spalam orezul pentru a indeparta impuritatile si pentru a indeparta amidonul in exces, astfel orezul nu va iesi lipicios
2.) Dupa ce preincalzim o oala cu doua linguri de ulei de masline adaugam orezul stors bine si il calim pentru 2-3 minute la foc mediu
3.) Adaugam o lingurita de curry, sare, piper, apa si amestecam
4.) Dupa ce lasam la fiert 20-30 de minute, cu capacul pus pe oala, oprim focul si lasam orezul cu capacul pus timp de 2-3 minute
5.) Adaugam 20 de grame si de unt si 20-30 de grame de parmezan si amestecam usor
6.) Cand servim orezul putem sa adaugam si o ploaie de parmezan ras deasupra orezului
Orez cu mazare, morcov si ardei, o mancare rapida de post, vegana, foarte usoara gata in mai putin de 30 de minute.
Cartofi prajiti la cuptor, reteta clasica de cartofi prajiti in varianta la cuptor, o mancare rapida cu mai putin ulei, deci mai sanatoasa.
Salata de cartofi cu bacon si dressing de iaurt si lamaie gata in doar 30 de minute
Vrei sa mananci si sa oferi familiei tale ceva sanatos, paine de casa frageda, fara aditivi, cu ingrediente naturale, painea de secara este ideala.