Termeni si conditii

1. Prin utilizarea bucatarialuitudor.ro, sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare.

Accesul si utilizarea bucatarialuitudor.ro sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor si regulamentelor aplicabile. Accesand si utilizand bucatarialuitudor.ro, acceptati, fara limitari sau calificari, aceste conditii si luati la cunostinta ca orice alte acorduri intre Dumneavoastra si detinatorul acestui site sunt inlocuite prin prevederile prezentelor Conditii de Utilizare. Daca nu sunteti de acord sau nu acceptati, fara limitari sau calificari, Conditiile de Utilizare ale bucatarialuitudor.ro, va rugam sa parasiti acest site.

2. Proprietatea continutului

bucatarialuitudor.ro si tot ceea ce cuprinde acesta, incluzind fara limitare toate textele si imaginile care sunt in proprietatea si sub dreptul de autor (copyright) al detinatorului bucatarialuitudor.ro. Este strict interzisa utilizarea oricarui continut al bucatarialuitudor.ro fara permisiunea in scris a proprietarului site-ului. De asemenea, va informam ca detinatorul bucatarialuitudor.ro isi va asigura si impune in mod hotarit recunoasterea drepturilor de proprietate intelectuala in conformitate cu legile in vigoare, ajungind daca este cazul la actionarea celor vinovati de incalcarea dreptului de proprietate intelectuala in judecata prin instantele penale.

3. Utilizarea bucatarialuitudor.ro

Puteti descarca continutul, insa doar pentru folosul personal si ne-comercial si cu conditia de a va conforma cu informatiile referitoare la dreptul de autor (copyright) si alte drepturi de proprietate intelectuala cuprinse in bucatarialuitudor.ro;

Nu aveti permisiunea sa modificati, sa copiati, sa refolositi, sa reproduceti, sa autorizati, sa creati lucrari derivate din, sau sa transferati, sa vindeti sau sa folositi continutul in alt mod, fara acordul in scris al detinatorului bucatarialuitudor.ro.

Este interzis sa folositi site-ul pentru a afisa sau transmite orice fel de material ce are caracter amenintator, fals, inselator, abuziv, de hartuire, licentios, calomniator, vulgar, obscen, scandalos, instigator, pornografic sau profanator, sau orice alt fel de material care poate constitui sau incuraja un comportament ce va putea da nastere unei infractiuni, sau ar putea conduce la raspundere civila, sau ar incalca in alt mod legea. Proprietarul bucatarialuitudor.ro va coopera cu oricare dintre autoritatile desemnate sa aplice legea si se va conforma cu orice sentinta judecatoreasca prin care se cere sau se ordona detinatorului bucatarialuitudor.ro sa dezvaluie identitatea oricarei persoane care ar afisa sau transmite orice fel de informatie sau material de acest fel pe sau prin intermediul site-ului.

4. Publicitate

bucatarialuitudor.ro poate desfăşura în orice moment campanii publicitare in orice sector a site-ului care nu necesita acordul vizitatorilor sau utilizatorilor.

5. Lipsa garantiilor

Intregul continut al acestui site poate fi modificat si va este oferit "ca atare" fara a se oferi nici un fel de garantie de nici un fel, fie aceasta expresa sau implicita. bucatarialuitudor.ro nu garanteaza acuratetea datelor si nici nu raspunde de eventualele date eronate afisate pe site.

6. Exonerarea de raspundere

Utilizarea acestui site este in totalitate pe contul dumneavoastra. Detinatorul bucatarialuitudor.to sau orice alta parte implicata in conceperea, producerea sau oferirea site-ului nu sunt raspunzatoare pentru daune directe sau indirecte, de orice natura, ce ar rezulta din sau in legatura cu utilizarea acestui site sau a continutului sau. bucatarialuitudor.ro nu isi asuma nici o responsabilitate si nu va fi raspunzatoare pentru nici o dauna sau virusi care ar putea sa va infecteze computerul sau alte bunuri in urma accesarii sau utilizarii acestui site, sau descarcarii oricarui material, informatii, text, imagini video sau audio de pe acest site.

7. Revizuiri ale acestor conditii de utilizare

bucatarialuitudor.ro poate, in orice moment si fara notificare prealabila, sa revizuiasca aceste conditii de utilizare prin actualizarea acestora. Sunteti obligat sa respectati oricare si toate astfel de revizuiri si de aceea va trebui sa vizitati aceasta pagina a site-ului nostru in mod periodic pentru a lua la cunostinta conditiile de utilizare actualizate.