Crocanti la exterior si pufosi la interior, cartofii la cuptor facuti dupa aceasta reteta sunt o garnitura ideala si poate fi servita alaturi de aproape orice sau pot fi savurati pur si simplu. Cartofii la cuptor sunt o reteta care se pregateste usor si rapid si faptul ca au parmezan ras peste ei le da o savoare aparte, merita incercati.
1.) Curatam cartofii, ii taiem in patru sau in bucati de dimensiunile dorite si ii spalam bine cu apa rece.
2.) Punem cartofii taiati intr-o oala, ii acoperim cu apa si ii punem la fiert.
3.) Dupa ce au fiert cartofii timp de aproximativ zece minute, ii luam din apa si ii punem intr-o tava de cuptor pe care am intins o lingura de ulei de masline.
4.) Condimentam cartofii cu sare si presaram peste acestia tarhonul uscat.
5.) Punem tava la cuptorul preincalzit la 200 de grade, preferabil pe modul grill, pentru cateva minute, pana cand cartofii prind o culoare aurie.
6.) Scoatem tava de la cuptor, presaram peste acestia parmezan ras si ii adaugam din nou la cuptor pentru doua-trei minute sau pana cand parmezanul s-a rumenit.
Orez cu mazare, morcov si ardei, o mancare rapida de post, vegana, foarte usoara gata in mai putin de 30 de minute.
Cartofi prajiti la cuptor, reteta clasica de cartofi prajiti in varianta la cuptor, o mancare rapida cu mai putin ulei, deci mai sanatoasa.
Salata de cartofi cu bacon si dressing de iaurt si lamaie gata in doar 30 de minute
Vrei sa mananci si sa oferi familiei tale ceva sanatos, paine de casa frageda, fara aditivi, cu ingrediente naturale, painea de secara este ideala.