Placinte nedospite cu branza de oaie, cascaval si parmezan, gata in mai putin de 15 minute, o reteta de placinte care nu necesita dospire. Aluatul pentru placinte nedospite se poate framanta manual dar, pentru a termina mai repede se poate folosi un robot de bucatarie. Reteta de placinte nedospite cu branza este una foarte usoara, tot ce trebuie facut pentru pregatirea aluatului este sa adaugam toate ingredientele intr-un robot de bucatarie, sa amestecam bine si pe urma sa prajim placintele intr-o tigaie unsa cu ulei de floarea soarelui.
1.) Punem faina, iaurtul, branza de oaie, cascavalul tocat marunt si parmezanul intr-un bol si amestecam bine.
2.) In timp ce framantam aluatul adaugam apa pana cand obtinem consistenta dorita.
3.) Portionam aluatul in functie de cat de mare este tigaia in care vom pregati placintele.
4.) Presaram faina pe masa de lucru si intindem aluatul, dar nu prea subtire. Cu cat este mai gros aluatul cu atat trebuie gatit mai mult.
5.) Ungem tigaia preincalzita la foc mediu cu putin ulei de floarea soarelui.
6.) Adaugam placinta in tigaie si o prajim pe fiecare parte timp de aproximativ doua sau trei minute sau pana cand este gatita.
7.) Dupa ce am luat placinta gatita din tigaie, ungem din nou tigaia si continuam procesul pana cand tot aluatul este gata.
Placinte nedospite cu branza de oaie, cascaval si parmezan, gata in mai putin de 15 minute, o reteta de placinte care nu necesita dospire.
Fasole batuta, frecata, sleita, facaluita, pasta de fasole cu ceapa si boia de ardei dulce, un aperitiv vegan/de post foarte gustos si sanatos.
Zacusca de fasole preparata rapid, un aperitiv traditional romanesc.
Ficatei de pui cu ceapa, o reteta gustoasa gata in doar 15 minute.
Chiftele de pui la cuptor usor de facut, slab calorice si foarte hranitoare.
Cordon bleu din cotlet de porc cu cascaval si sunca de Praga