Retete cu Gogosari

Pulpe de pui cu varza de Bruxelles

Pulpe de pui cu varza de Bruxelles

Pulpe de pui cu varza de Bruxelles, o reteta foarte usor de realizat cu un gust superb.

Timp de gatire: o ora 30 minute
Zacusca de fasole

Zacusca de fasole

Zacusca de fasole preparata rapid, un aperitiv traditional romanesc.

Timp de gatire: 2 ore
Ciorba de curcan cu galuste

Ciorba de curcan cu galuste

Ciorba cu pulpa de curcan si galuste gustoasa si satioasa.

Timp de gatire: 2 ore 30 minute
Gulas de porc si vita la ceaun

Gulas de porc si vita la ceaun

Gulas unguresc de porc si vita la ceaun

Timp de gatire: 3 ore 30 minute
Ciorba de fasole cu aripioare de pui

Ciorba de fasole cu aripioare de pui

Ciorba de fasole cu aripioare de pui

Timp de gatire: 2 ore