Gris cu lapte si dulceata, desertul copilariei cu dulceata de capsuni, o mancare rapida gata in mai putin de 15 minute. Aceasta reteta este una dintre favoritele mele si este unul dintre deserturile preferate de familie, un desert care se gateste foarte rapid, este sanatos si cu un gust foarte bun. Grisul cu lapte este un bun inlocuitor al budincii si poate fi servit ca atare sau alaturi de un gem, o dulceata sau chiar si alaturi de putina ciocolata topita.
1.) Punem intr-o cratita laptele si il punem la foc mediu.
2.) Cand laptele incepe sa fiarba dam focul pe minim si incepem sa adaugam grisul.
3.) Adaugam grisul putin cate putin amestecand in acelasi timp cu un tel pentru a impiedica formarea cocolosilor.
4.) Dupa ce grisul s-a racit putin, il amestecam si adaugam grisul cu lapte intr-un bol pana la jumatatea acestuia.
5.) Punem putina dulceata sau gem in centrul bolului si acoperim cu gris cu lapte dulceata adaugata.
6.) Deasupra grisului cu lapte adaugam inca putina dulceata si putem servi grisul cu lapte atat caldut cat si dupa ce s-a racit.
Tiramisu, o prajitura minunata, piscoturi insiropate in cafea cu crema fina de mascarpone, reteta gata in doar 30 de minute.
Gris cu lapte si dulceata, desertul copilariei cu dulceata de capsuni, o mancare rapida gata in mai putin de 15 minute.
Negrese cu ciocolata, printre cele mai usoare si rapide retete
Placinta cu mere, una dintre bucuriile savuroase ale copilariei